Nähepp, plåta i något hus blev det inte idag. Det skulle bli dåligt väder, så Mike på produktionsbolaget bokade av huset och försökte hitta andra ställen att vara på. Efter att ha gått igenom olika ställen på upp till två timmars körsträcka från Kapstaden så åkte vi helt sonika till Waterfront tio minuter bort. Där använde vi en pir som låg precis bredvid en landningsplats för sightseeing-helikoptrar. Bullrigt, men rätt spektakulärt. Det utlovade regnet lät vänta på sig. Faktiskt ända tills sjutiden på kvällen när vi sedan länge var färdiga med dagens bilder. Nå, det gjorde rakt ingenting, utan vi åkte och åt på den utomordentliga italienska restaurangen La Perla.

Väl hemma på hotellet slog jag mig i slang med en svensk herre som var på väg hem igen. Han hade arbetat på en produktion för ett svenskt bilmärke i en månad (!), och nu var det bara några veckor (!!) kvar på deras produktion i Sydafrika. Så han skulle åka hem. Den nya, hemliga halv-SUV-modellen plåtades i Namibia för tillfället, lät han veta med en blinkning.

I morgon ska det hur som haver bli fotografering i ett hus. Vår amerikanska modell Jackie åker hem på eftermiddagen, och sedan kommer vi använda inhemska förmågor. Vi har plåtat en tjej som inte verkar ha det alltför illa ställt. Hon åker inte med i våra produktionsbilar, utan tuffar omkring i en Mercedes SLK. Dessutom har hon tydligen ett stort hus precis vid vattnet i Clifton Beach. Jag tror man kan kalla henne lyckligt skild. Tydligen var hon intresserad av diamanter också, tänka sig. Hon blir hyfsad på bild i alla fall. Bra det.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg