Upp tio i sex för att packa i ordning kamerorna. Iväg kvart i sju, och den här gången var vi faktiskt tvåa på Clifton beach nummer fyra. Bara ett annat fototeam hade installerat sig på stranden. Vi hade hyrt in en Sydafrikansk modell och körde på för fullt och jobbet gav resultat. I kombination med det vackra vädret och avsaknaden av stark vind så kunde vi ta massor av bilder – 21 stycken – innan lunch. Vi måste hålla ett tempo på minst 17 bilder, så det var bra nyheter. Dagens exotiska (nåja) inslag var den glada sälen som lekte i vågorna precis inne vid stranden. Det såg jäkligt kul ut.

Efter lunch på hotellet åkte vi till District 6 och plåtade ett tiotal bilder till, och nu är vi rätt apatiska. Ikväll blir det nog middag på rummet, och eventuellt en stilla öl i hotellbaren. Imorgon ska vi vara hela dagen i ett hus och plåta. Ska bli lugnt och skönt.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg