En måndagmorgon kan nog inte börja sämre. Det visar sig att en av modellerna, Heather, har förlorat sin far under natten. Fadern var 46 år gammal och dog av en hjärtattack. De träffades precis innan hon kom till Sydafrika, och då klagade han över för mycket stress.

Efter att ha pratat ihop oss och fixat flygbiljetter till Heather och den kompis hon tack och lov hade med sig åkte vi ändå ut och plåtade med modellen Jackie. På Clifton four beach tog vi ett antal bra bilder, kände på det iskalla atlantvattnet, käkade lunch och stack sedan söderut till kusten mot Indiska oceanen. I Muizenberg tog vi resterande bilder som behövdes för dagen, sedan styrde vi kosan mot Kapstaden igen. Vi käkade middag på hotellet. Ingen var sugen på något större galej.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg