Idag blev det plåta av. Vi hyrde ett hus i Llandudno. Huset var sex månader gammalt, hade utsikt över Atlanten och var luftigt inrett. Nej, modet i inredning skiljer inte världen över.

Vi jobbade på i god takt och var klara vid fem. Då hade vi vinkat av modell Jackie som skulle hem, och fortsatt med inhyrda Beneatha. Den sistnämnda hade jag en smula svårt för. Ni vet, när ett samtal aldrig riktigt lyfter. Senare skulle det visa sig att vi inte hade mycket gemensamt över huvud taget.

Hon hade tidigare varit gift, och inför detta giftermål fick hon en diamantring av sin blivande make. Hon brast i gråt, och alla trodde att det var av tacksamhet och glädje. För oss berättade hon istället att gråten kom när hon isåg att hon bara fått en trekaratsdiamant, och inte en femkarats som hon velat.

Nu skulle hon gifta om sig, och den blivande maken den här gången gick inte med på att ge henne en stor diamant. För en miljon rand ville han hellre köpa en bil eller något hon kunde använda. Hon förstod inte alls. Pucko.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg