Hemresa. Vi hade fått en bra flight, den skulle gå tjugo i tio på kvällen. Alltså tuffade vi omkring lite i stan och handlade småsaker. Jocke hade bespetsat sig på ett par Bose Noice Cancelling headphones, men vi hittade inga i Kapstaden. Till nästa resa vore det skönt med sådana lurar, det är en jäkla massa ljud på planet.

Väl ombord på planet så satt vi lika trångt som förra gången. Vedervärdigt. Förutom det hade vi en tokstressad snubbe som flygvärd, och han var verkligen inte serviceminded. Och så var maten faktiskt äcklig. Den brukar vara klent kryddad, men den här smakade faktiskt illa. Jaja, dagens i-landsproblem.

Heathrow var tokfullt med folk vid åttatiden på morgonen. Likaså var SAS-flighten hem knökfull, men den kom iväg i tid och landade på minuten rätt.

Men ok. Jäklar vad skönt det var med sol. Molnlagret över Stockholm såg ut som kompakt potatismos som något barn ritat i med gaffeln. Det tog bergis en minut att åka igenom det med planet. Men nu är jag hemma igen.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg