Jag slog faktiskt till på ett par Altec Lansing IM3-högtalare till min Ipod innan resan till Sydafrika. Det som fällde utslaget mot Boses Sounddock var att de senare inte gick att köra på batteri. Altec Lansing-högtalarna går dock alldeles utmärkt att köra på batteri.

Jag petade i fyra AA-batterier och har spelat i över tio timmar på dem – utmärkt!
Men ljudet då?

Jotack – riktigt bra. Visst, du kommer inte att bli kung på något party, men på hotellrummet eller som i vårt fall – på en fotografering – fungerar de perfekt. Ljudet är bra, men spelar du riktigt högt så skorrar det en aning. På det hela taget är dock IM3-högtalarna imponerande bra. Att det sedan finns Line in-jack så du kan koppla in dator eller något annat, och en trådlös fjärrkontroll gör inte saken sämre. Rekommenderas!

576266.jpg

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg