Efter en helt odramatisk första flygning för lilla Rut landade vi i Paris och fick genast gå på bussen för vidare transport till Changé les Laval. Köer, stök och regn gjorde att resan tog lite längre tid än beräknat och straxe efter ett på natten kunde vi krascha i säng. Rut sov fint och vaknade nio – inga problem!

Sedvanlig fransk frukost med croissant och söt youghurt, sedan en timmes paus. Nu ska vi snart hoppa på bussen för att åka till teatern i stan där ensemblen ska repetera. Lilla Rut sover förmiddag och jag har fått igång hotellets gratis-w-lan. Skönt! Hotellet i sig ligger i en företagsby utanför stan och kan knappast betecknas som charmigt, men personalen är supertrevlig och mycket hjälpsam. Nu blir det en natt till här, sedan vidare till La Roche-sur-yon.


Visa större karta

Relaterade inlägg: