Efter två veckor av snor, hosta och feber hos bägge döttrarna börjar livet återgå till det någorlunda normala. Ifall inga plötsliga återfall sker, åker Cecilia, Rut och jag till Frankrike imorgon, medan Henny ska få vara hos farmor hela helgen. Alla är glada och peppade.

Vi hittade efter några dagars letande våra pass. Självklart hade mitt just gått ut. Samma sak har hänt en gång förut, och då jag har ett Nederländskt pass så har det historiskt sett inte gått att få ett nödpass. Panik! Men se där, på tio år hinner det hända grejer. Ett nytt pass är beställt och mitt rosa nödpass ligger tryggt här hemma på hyllan. Puh.

Resans mål är att Cecilia ska på turné med Drottningholms Barockensemble och Barbara Hendricks, och Rut och jag hänger på över helgen. Den lilla turnén slutar i Nantes på festivalen “La folle journée“, men Rut och jag kommer bara att få se landsbygden innan vi åker hem.

Vi gjorde samma resa för tre år sedan, precis innan Henny föddes. Ska bli riktigt mysigt att åka iväg en liten stund, och Henny är mycket nöjd över att få ha farmor för sig själv.

Tog några bilder på ensemblen sist. Du hittar dem här.

Teatern i Cholet innan konserten 2006.

Relaterade inlägg: