Nu är jag tillbaka på jobbet efter den lediga köksveckan. Vi har nästan hunnit så långt vi ville, det enda som inte är klart är gjutningen av vår bänkskiva, den ska vi försöka åtgärda under de närmaste kvällarna.

I helgen lyckades vi lägga vårt linoleum-klick-golv. Ganska lätt men pilligt, särskilt med alla passbitar. Då vi rev bort det gamla golvet upptäckte vi att det gamla trägolvet satt sig och var lite väl ojämnt. Vi beslöt att åtgärda detta med fiberspackel som vi hällde ut på golvet och jämnade till med en planka. Det blev rakt och fint, hoppas det håller någorlunda.

I dag kom Mark och ska börja sätta ihop upp vårt nya kök. Vi har byggt en del stommar och det lär fortsätta ikväll. Även rörmokaren från Tresa ska kika förbi och ordna lite mer rören. Ska bli ruskigt spännande att se hur det fortskrider!

Img 0038
Köket i fredags. Hann inte få med mig en bild med det nya golvet lagt.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg