De två pappaveckorna är slut. Tyvärr har de som ni säkert läst varit fyllda av snor, hosta och feber. Men i morgon är det allvar igen: Henny ska på dagis och jag ska jobba. En rolig detalj är att Raring flyttat medan jag var borta, så jag har faktiskt ingen koll på exakt var kontoret ligger. Men det ordnar sig.

I morgon slutar även T-banan gå, så det blir ersättningsbuss till Gullmars och sedan T-bana till Slussen. Eftersom jag ska lämna Henny först så kommer jag väl hinna till jobbet till lunch ungefär –¦

Hälsan är tack och lov bättre. Cecilia och Henny är friska, lilltjejen är stundtals lite småsnorig men inget annat, och jag börjar repa mig också. Hostan är näranog borta och snuvan är på väg bort. Nu jäklar ska jag köpa Mivitotal i morgon!

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg