I förrgår fick lilla tjejen feber. Små tiodagars spädbarn ska inte ha feber, varför Vårdguiden rekommenderade barnakuten på Sachsska. Inget man argumenterar emot, så vi åkte förstås in efter att världens bästa farmor hämtat Henny.

Resultatet av sejouren var förstås en massa väntan, men den mycket proffsiga personalen gjorde den dräglig. Så fort de fattade att det rörde sig om ett spädbarn på 10 dagar så fick vi ett eget undersökningsrum att vänta i. “Hon kan få väldigt mycket obehaglig smitta i vårt väntrum”, konstaterade en sköterska. Efter tester och blodprov befanns hon helt enkelt förkyld. Vi blev inskrivna på avdelning 70 men fick omedelbar frigång och fick åka hem. Nu kunde vi när som helst få åka in och gå raka vägen in på avdelningen och få ett rum och läkarhjälp – supertryggt.

Vi rensade näsan på lilltjejen med koksaltlösning och hon både käkade och sov som hon skulle. På morgonen efter en lugn natt åkte vi på kontroll och hon hade gått upp i vikt och hade ingen feber. Nu verkar hon bättre, tack och lov. Nu får fan familijen bli frisk! (skriver den sjukaste).

Tags: , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg