De senaste veckorna har vi jobbat rätt hårt med att färdigställa vårt gästrum i källaren, parallellt med att vi satt upp skåp i badrummet. I fredags blev vi klara, och i lördags kom Cecilias föräldrar och hälsade på. De fick inviga gästrummet. Det fick bra betyg, skönt!

I söndags kväll började jag känna mig lite risig, men jag hoppades att jag skulle friskna till lagom till arbetsveckan. Men nej då. Jag vaknade med skrällande hosta och feber – värdelöst. Som lindring fick jag på måndagen den Iphone som Henke köpte med sig i staterna. I går var febern ännu högre, kanske en reaktion på att jag fick telefonen?

I dag är febern nere på ”normala” nivåer, typ 38°. Telefonen är upplåst och aktiverad. Den är faktiskt ganska trevlig! Nu vill jag bara bli frisk –¦

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg