Vi tänkte måla och greja lite i vårt stora källarrum och bröt bort de två garderober som stod där. Som väntat låg lite mögel under garderoberna, men det är inget att hänga upp sig på utan bara att torka bort.
Däremot var ena väggen bakom en av garderoberna också lite möglig. När vi bröt bort panelen var det ganska så blött bakom. OK, väggen är enligt dagens mått helt felbyggd med träreglar, isolering och spånskiva mot källarväggen, men den har verkat frisk och kry och det har luktat bra. Trots att konstruktionen är helt uppåt väggarna (höh).

Så nu blir det nog att dränera innan vi gör så mycket annat. Segt.
Men Cecilia fällde i alla fall den mest positiva kommentaren om vår fuktiga vägg: “kolla, nu kan vi odla champinjoner hemma. Så smidigt.”

Huset-20080123-01Huset-20080123-50
Grunderna i champinjonodlingen.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg