Det börjar bli kyligare så jag tittade som hastigast in på OKQ8 för att köpa en sladd till motorvärmaren.

Förlåt, jag menar investerade i en Defa EcoPlug. Eller vad ska man annars kalla det när man tvingas punga ut med 320 spänn för en kabelstump? Jo, jag kollade friskt på nätet när jag kom hem, men det billigaste verkar vara 298 spänn på gubbdagis. Jaha. Till och med på Blocket är de dyra.

Kabelstumpen är 2,5 meter, jordad, och den enda finessen är att den har Defas, förmodligen förtvivlat patentskyddade kontakt i ena änden. För att poängtera att man sparar oerhört mycket miljö så är sladdstumpen grön.

Nu får vi hoppas att ockerföretaget Defas gröna sladdstump sparar en fruktansvärt massa soppa åt oss. Och om den skulle gå sönder ska jag med en grön sladdstump i näven jaga någon på Defa till världens ände och piska det gröna ur dem.

A46092X

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg