Jag är ganska nöjd med min lilla Macbook, men ibland känns skärmen något för liten. Jag ramlade av en händelse på programmet Desktop manager som precis som på Linuxburkar ger flera, virtuella skrivbord. Intressant, men programmet var lite torftigt (visst, kul att prova Smackbook, men –¦).

En sökning på Macupdate senare sitter jag nu med Virtue Desktops installerat och stortrivs. Ett mycket snyggt och smidigt program, gratis och helt oumbärligt. Jag har tre olika skrivbord: Ett för mail, ett för web och ett för jobb. Man kan ha fler, men det räcker och programmet fungerar kanon så här långt. Snabbt är det också.
Ladda ned idag! Jag tänker ge utvecklaren en slant också, för så bra är det. Vi får väl se vad som händer med spaces i Leopard, men tills dess kör jag Virtue Desktops.

Picture 1-2

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg