Sa kom vi ivag till sist. Upp 03.30 och bilen till Gribbylund dar vi hamtade upp farsan, for vidare transport till Arlanda. Snacka om att vi kande oss avslappnade, for vid forsta stoppet i Amsterdam stod vi lugnt i en timme och vantade incheckade pa att fa ga pa planet. Precis innan vi fick ga pa slog oss att vi glomt vaxla pengar!

Jag fick tillstand att rusa till bankomat och vaxlingskontor, tur att det tar lite tid att fylla ett MD-11-plan.

Flygningen var handelselos, och vid 21.30 lokal tid landade vi pa Kilimanjaro airport. Beckmorkt ute, och vi hade inte forbokat nagot hostel. Cecilia kollade efter vara vaskor och jag ringde ett par snabba samtal. Napp pa forsta, och vi fick det sista lediga rummet pa The Outpost i Arusha.

Vi sov en natt, kakade frukost och laste lite. Sedan kom taxichaffisen Njau och hamtade oss. Snabb lunch och tillbaka till Kilimanjaro Airport. Nu ett snabbt flygskutt ner till Zanzibar, dar en taxi stod och vantade pa oss. Nu bor vi pa Paje by night pa anzibars ostkust. Har ar det tropiskt klimat, och vattnet ar tusan varmare an luften. Och det ar inte kallt i luften…

Idag ska vi pa snorkelutfykt, annars laser vi ovh ovar pa att slappa. Det gar bra. Vi har traffat ett mycket trevligt australiensiskt-albanskt (!) par som vi sitter och gaggar med pa kvallarna. Har tar man det lugnt. Vi ar har till pa fredag, sen borjar Las&Res-resan. Da blir det aka av.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg