Vi körde en häpnadsväckande ovanlig runda (not) med Jolanda, och tempot var lugnt och behagligt. Vi körde den gamla vanliga rundan, plus ett omslagsförslag ett par hundra meter hemifrån.
Samtidigt så plockade Cecilia och David upp vår båt därhemma. Surt att inte kunna vara med.

San Pedro-2004-09-25-002.jpg
Tidig morgon utanför Bigbrother-huset.

Vid sextiden stack Jolanda hem, och Birgitta och jag åkte och handlade. Eftersom Birgitta skulle åka hem dagen efter vill hon gärna äta något lite roligare, så vi åkte förbi El Canuto, som tyvärr hade stängt. Just som vi stod där kom dock ägaren förbi, och vi kunde beställa direkt av honom för att hämta av käket vid halv nio. Perfekt.

Vi åkte hem och käkade snacks, och jag tog en powernap. Vid kvart över åtta åkte vi och hämtade maten, och väl hemkomna drack vi lite skumpa, sa välkommen till vår nya modell Elina och käkade fisk. Trevligt! Sedan tidigt (nåja) i säng.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg