Första dagen med modellen Signe. Vi började på en stenstrand i Guadalmina där vi hittat en snygg vit vägg att plåta emot. När det blev varmt stack vi därifrån i en hast, käkade lunch och åkte upp mot den lilla staden Benahavis för att plåta vid en flod och på ett fält. Då det var söndag så var det fullt av människor vid den lilla floden – tänkte inte på att det var helg. Nå, vi kunde fotografera iallafall, upp med grejorna.

Nu kom den lilla katastrofen – vi hade glömt en skärm på stenstranden på grund av en fånig kommunikationsmiss. Jag hoppade in i bilen och körde tillbaka. Där låg den – tack och lov för att vi valde en ödslig stenstrand!

Resten av dagens fotografering gick utmärkt. Middag i “Big Brother-huset”, som C kallade det i ett sms. Vi har inte röstat ut någon ännu, tack och lov.

Nu kom katastrof (nåja) två: vi hade ingen strömsladd till en av diskarna som Jocke hade med sig. Vips så slet vi isär ett annat kabinett för att få ström, men det ville inte fungera. Vi lät det bero till dagen därpå.

San_pedro-2004-09-18-001.jpg
Jocke dissikerar hårddiskkabinett.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg