Idag var det dags för besiktning av mammas gamla Saab 900. Några nedslag blev det allt, men jag kunde för mitt liv inte begripa vad “Antennfäste, bak vänster, utformning olämplig” stod för. Antennfästet har ju monterats på fabriken och har suttit där hela tiden. Dessutom fanns där inte en tillstymmelse till rost. Så vad var då felet?

Plötsligt slog det mig – vi tvättade ju vrålåket igårkväll för att få bilen att framstå i så positiv dager som möjligt (den är ändå från 1988 med lite klädsamma rostfläckar i guldmetalliclacken). Innan vi körde den igenom biltvätten på Statoil skruvade jag naturligtvis bort antennen. Sedan glömde jag skruva på den igen. Då blev “utformningen olämplig”. Tack och lov kostar det inget att åtgärda. Då är spindellederna värre. Jaja.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg