Jag är så pass nöjd med Dropbox att jag köpte uppgraderingspaketet och numera har 50 GB utrymme i molnet. Alla jobbdokument, recept, alla intervjuer och snart även de bilder som jag har på hårddisken. Receptmappen har jag dessutom delat ut till några vänner.

Tänkte först att jag skulle hoppa på online-backuptjänsten Backblaze men eftersom jag redan använder Dropbox kändes det mer naturligt att bara fortsätta, fast med mer utrymme.

Med Dropbox får du en mapp på din dator som synkroniseras upp på nätet. Det betyder att jag har samma innehåll vart jag än är. Som ett jättestort USB-minne som alltid är instucket i datorn. Eller i alla datorer. Plus att de har en bra integration för Iphone. Win!

Skaffa din egen Dropbox här; de första 2 GB (som jag klarat mig på bra länge) är gratis.
www.getdropbox.com

Picture 1.png

Relaterade inlägg: