Den här veckan har jag, i limbo mellan ett konstant konstrande Jaiku och ett snyggt men kan-inte-sätta-fingret-på-varför-det-inte-klickar Bloggy hängt en del på Twitter. Från att, liksom Henke, inte alls förstått grejen med Twitter, fungerar det mer som jag vill ha det tack vare två utmärkta tredjepartsprogram: Tweetie för Iphone och DestroyTwitter för datorn.

Plötsligt är det relativt enkelt att få överblick, att följa separata kanaler taggade med smarta hashtags som #melfest under melodifestivalen etc. Någon slags mersmak, alltså. Det hade jag allvarligt talat inte trott. Vi får väl se om kära Jaiku kan få en blodtransfusion och vakna till liv igen, trots att det känns bistert just nu.

Håll med om att det är rätt ballt att en tjänst som suger på webben kan bli bra genom tredjepartsprogram?

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg