Ska åka hem. Väntar på T-banan. Upptäcker att jag har mynt till ett värde av 63 kronor i fickan. Får en impuls att köpa något i en av godisautomaterna som står på stationen. Jag köper aldrig något ur dessa automater, men what the hell.
Petar i en tia, men trycker fel nummer, visar det sig. Jag ville egentligen inte alls ha en fånig Twix. Det löser sig; chokladbiten fastnar i maskinen och ramlar aldrig ned. Rådvill och lite skamsen ställer jag mig några meter bort. Efter bara någon minut kommer en liten grabb förbi och gör det jag inte vågade. Han ger maskinen en duktig tackling, chokladen trillar ned och han traskar med ett brett leende förbi mig med sin trofé.
Ah, jag var inte så sugen egentligen. Så jag tar mina 53 kronor och tar T-banan hem.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg