Igår var en full och fin dag med få döda stunder. Började med att lämna tillbaka stämpen (stöden) till Stureby Maskin när de öppnade vid sju. Sedan in till jobbet och knega till fyra. Sedan hem, ta på något mer oömma kläder, tillsammans med resten av familjen fylla hyrsläpet med resterna av köksväggen, laga snabbmiddag, ta med hela familjen till tippen och slänga resten av köksväggen, åka hem, baka två bröd, lämna tillbaka hyrsläpet och sedan jobba lite.

Idag är jag trött som en bil. Men jag var på jobbet sju och har skrivit om ett gäng minneskort redan. Om en månad ska vi ha ett nytt kök. Då ska vi sitta och fisa vid köksbordet med varsin tidning och inte lyfta ett finger. Det är åtminstone målet, men jag anar att vi inte kommer att nå det :)

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg