I dag har vi sålt vår trogna Fiat Punto. Jag köpte den under min personliga IT-bubbla 2001 (jo, det var en modest bubbla, medges).

Den nya ägaren heter Alf. Han var och hämtade bilen i dag. Känns lite småsorgset – vi har ändå varit i Italien, Tyskland och Holland med bilen. Plus att vi kört hem vårt förstfödda barn i den.

Skulle jag köpa en Fiat igen? Utan tvekan. Under dessa sju år har jag haft ett problem: tändkablarna behövde bytas ut. Thats it. I övrigt har den gått som en klocka, varit snål som synden och lättparkerad som en cykel.

Nu sätter vi hoppet till vår Subaru Legacy som vi haft sen i december. Den fungerar också som en klocka och är större, mer bekväm och fraktar oss fyra och vårt bagage utan att vi behöver knöla in allt. Fint det med.

Punton-20080601-00

Tack för den här tiden lilla bil!

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg