I dag har vårt minsta tillskott (nej, vi har inget namn ännu) funnits i fyra dagar. Hon verkar vara en soft och skön liten tjej som gått upp 25 gram från igår, hävdade de på kontrollen. Det är bra skit att hon växer.
Hon gör som de flesta fyradagars: äter, bajsar och sover. Vi provade i dag vår nya vagn i dubbel-läge och det fungerade finfint, alla verkade nöjda.

Henny har ännu inte kommenterat lillasystern särskilt mycket. Hon klappar henne när hon gråter men det är ungefär det. Vi väntar på någon slags utveckling. Henny har varit hemma från dagis, dels för en ögoninfektion men också för att vara med oss. Idag frågade jag om hon ville till dagis i morgon, och det kom ett längtansfullt ”jaaaa” som svar. Vi får se om hon är tillräckligt frisk.

Själv har jag åkt på förkylning och feber igen. Otroligt. Nu är det någon som gnöfflar bredvid mig i soffan. Dags för mat för den minsta tror jag bestämt. För föräldrarna blir det en köttbit och kanske ett litet glas rött. C:s köttbit ska inte vara genomstekt, halleluja!

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg