I sim-sammanhang brukar man säga att det ska simmas ”ända in i kaklet”, alltså att man ska köra på för fullt tills man satt handen i kaklet på sista längan.

På jobbet har vi kört en riktig Kammerling eller de Bruijn. Inget julmys här inte, utan fullt tokjobb. Fredagen bjöd för min del på en timme artikelkorr, två högeffektiva timmar hos ljudsnickrarna Redpipe med ljudpåläggning på fyra små reklamfilmer åt The Phone House. Sedan julklapps-shopping, lunch framför datorn samtidigt som jag skrev den sista artikeln till Sony-tidningen. Därefter småpanisk julklappshandling åt dagisfröknarna, hämtning på dagis och sedan Henny-lämning till kompisen Malin, taxi tillbaka till jobbet för en sista korrsväng och sedan hämta Henny för hemgång, middag, bad och Bolibompa. Sen somnade Henny sött och jag fick ett glas rött till köttfärsåsen och pastan. Puuuuh.

Nu är det söndag, jag är fortfarande jobb-bakis och vi är på väg till Göteborg och Kungälv för att fira jul hos C:s föräldrar. Det ska bli SÃ… skönt.

God jul på er!

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg