När vi köpt vår Subaru skämtade jag med Chribba här på jobbet att vi nu äntligen hade en bil som vi kunde dra upp hans båt med nästa år. Svaret blev en plågad min och frågan “nästa år?”. Det visade sig att hans Örnvik fortfarande låg och guppade i en vik vid Kummelnäs.

I lördags gjorde vi slag i saken och drog upp ett knappt ton båt på trailern. I med lågväxeln och iväg till varvet. Det luktade en smula bränd koppling efter det initiala rycket, men sedan gick det som en dans. Chribba och Björne tittade märkligt på mig när jag fnissade åt att mina medhavda paddlar gick att lägga in i bakluckan utan att fälla baksätet. Det hade varit omöjligt med Punton, förklarade jag.

I går hämtade jag fem gamla fönster i samma stil som de vi har i vårt sovrum i huset. Det finns en långsiktig plan på att kanske göra en liten rockad på balkongdörr och fönster i vardagsrummet, men det får bli till sommaren i så fall.

Summa summarum: fasen så skönt med en kombi!

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg