I söndags var jag och provkörde en begagnad bil hos en bilhandlare. Bilen var inte mer än OK, importerad från Tyskland, ingen stolsvärme, inga sommardäck och ingen dragkrok. Ingen hit, men jag mailade bilnasaren och bad honom räkna på ett pris. Det är ändå en Fiat-handlare, så jag tycker han kan lägga lite mer för vår inbytes-Punto.

Som svar på mailet fick jag detta:

Hej Johan !

Jag återkommer till dig på torsdag ang. ett bra pris till dig !!
Kan du skicka mig ditt telenr om jag skulle vilja ringa dig .

För det första: mitt namn står i mailet. Kopiera och klistra in om du är osäker. För det andra: mitt telefonnummer står alltid i min signatur. Hrmf, får bli ett jäkligt bra pris om det inte ska vara aggressivt ointresse från min sida…

UPPDATERAT: Han ringde på torsdagen som utlovat. Dock skulle dragkrok och stolsvärme öka på priset ganska friskt. Då blev den här bilen ointressant.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg