I onsdags var det dags. Vi har packat lådor som små illrar hela veckan och kände oss ganska klara. Trots varningen från Hanna hade vi ändå kontrakterat Mex flyttfirma. De är helt enkelt billiga, och för oss spelade tidpunkten ingen större roll – det hade inte gjort något om de varit försenade.
Det var antagligen därför som flyttfirman var en timme tidiga (!), men de ringde snällt en timme innan och undrade om det gick bra att komma då. Våra 60 (!!) kartonger bars ned till bilen i ett huj, och två och en halv timme efter ankomst så bar det av mot Tallis. Avlastningen tog bara en timme – bra jobbat av Johan, Joshua och Thomas på Mex.

Idag har gänget från Blomquist städ varit och fejat lägenheten, och vi ska strax gå och inspektera. Även de var mycket trevliga och punktliga.

Nu står alltså hela vårt bohag i huset som blir vårt om en knapp månad. Själva bor vi i en toppenfin liten etta med utsikt över Riddarfjärden. Tusen tack till Magnus och Jessi för det. Nu är det bara att vänta till den 15 september. Då har vi ett hus!

Dsc00470-1

Grabbarna på Mex kånkar på.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg