Jaha, för hundrade gången (eller något ditåt) så är vi ensamma kvar med en annan budgivare och budar på ett hus, den här gången i Tallkrogen.

Eller budar förresten, mäklaren verkade tycka att det var jobbigt att hålla i en budgivning med två medverkande, så han la återigen ner klockan 15.30, precis som igår. Han skulle på en besiktning eller något. Tydligen så har han inte hört talas om mobiltelefon. Fast jag kan ju inte klandra honom, han behöver ju inte jobba egentligen, folk bjuder ju skyhögt för alla objekt iallafall. Det är ordermottagning, helt enkelt.

Så här sitter jag nu. Med hjärtklappning och förbannad som ett as på att inte affären kan göras klar idag. Ännu en kväll och natt med räknande, tänkande på bostäder. Fyfan vad jag är trött på den här skiten.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg