Igår gick jag och valentine-shoppade. Rosor och andra grönsaker i all ära, men jag föredrar något mer användbart. Jag vet, superpräktigt, men vafan – jag är snart 35, ok?
I ena hörnet av Hötorget, nära konserthuset, finns Olles Slöjd som säljer tofflor, vantar, fårskinn och andra skinnprodukter. För fem år sen köpte jag ett par tofflor och ett par vantar till C där. Ganska klassiska, kanske inget för modefanatikern, men jäkligt varma och sköna.

Efter fem års slitage så fungerar de fortfarande kanon. C:s vantar blev snodda (!), så jag köpte ett par nya och slog till på ett par finska älgskinnshandskar till mig själv. Henny fick ett litet fårskinn att sitta på. Ruskigt bra kvalitet, helt ok priser. Go Olle!

Toff-Svk

Ge bort varma fötter i present.
Bild från Sundkvists skinn.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg