Oj! Tjo så längesen det var jag skrev något. En massa jobb, och därmed en hel del stress är förklaringen. Nu är jag något mindre stressad, och jag ska fundera på att tömma kameran också.

Ikväll hände något intressant. När jag satte på gasspisen så doftade det rejält – av fotogen! Jag trodde att det möjligen var något som fastnat under kastrullen, men när jag en timma senare skulle koka kaffe så var lukten där igen. Efter att ha kollat med en granne som inte hade problemet (elspis – doh), ringde jag gasjouren och frågade.

Killen som svarade frågade direkt ifall vi målat hemma. Det hade vi inte, men däremot någon på vårt våningsplan. Orsaken var alltså att någon målat, antagligen med lackfärg. Då kan gasen dofta fotogen. Märkligt.

Numret till gasjouren kan vara knepigt att hitta. Någonstans på Fortums webb hittade jag förut den här informationen. Bra att skriva upp!

Vid situationer som gasläckage som kan hota säkerheten kontaktas vår beredskapsstyrka som har till uppgift att säkra anläggningen, telefon 08- 671 81 47

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg