I veckan gick vi på Profylaxgruppens kurs ”Annas profylax”. En klart udda upplevelse att se så många stora magar samtidigt. Kursen var dock mycket vettig, och kursledaren Linn Edenroth Oké var skitbra – bjöd på sig själv och hade kanske extra mycket cred för att hon var gravid i nionde månaden –¦

Kursen gick i stort sett ut på att man ska slappna av och andas under förlossningen. Låter enkelt, men jag misstänker att det inte är så jäkla simpelt. Vi kommer nog att bli varse.

Bonusen var en snutt ur en förlossningsfilm starring allas vår Gudrun Schyman. Det var en märklig film. Gudruns dåvarande make var på plats, men då han hade drabbats av ett rejält ryggskott låg han på en brits bredvid och peppade – klart komiskt.
Men Gudrun ska ha en eloge: hon var sjukt avslappnad!

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg