Vi ska ju börja kontakta Försäkringskassan eftersom vi förhoppningsvis ska bli föräldrar, och det finns ju tydligen en smidig funktion för det kallad e-legitimation. Jag väljer att beställa det via min internetbank (SEB) och det verkar gå fint. Tills man kommer till de som tydligen utfärdar e-leget.

Telia. Jag borde ha vetat.

“Du har ett operativsystem som för tillfället inte stöds av Telia e-legitimation.
För att hämta en e-legitimation, måste du ha ett Microsoft Windows operativsystem, Windows 98 eller senare, med Internet Explorer 5 eller högre.”

Nej, det är klart att det inte fungerar med mac, Telia. Jag kan ju bara göra alla mina bankaffärer säkert på min Mac.

Så vad beror det på att e-leg inte fungerar på min Mac?

Jo, på förbannade, inkompetenta, klåpare. Jävla, okunniga, fårskallar. Dumdryga fariséeiska arslen.

Jag fullkomligt HATAR inkompetenta människor/företag. Telia står på listan över sådana. Igen.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg