Nu har vi spenderat några nätter i Leeuwarden hos kusinerna. På dagarna har vi gjort utflykter till Gouda (långt dit, men vi träffade C:s kompis), Sneek och dess sjöfartsmuseum, Makkum och det kungliga kakelmakeriet. Det senare var så långt från ”factory outlet” man kan komma. Eller vad sägs om en femhudring för en kakelplatta på 10 x 10 centimeter. Visst, det var en snygg målning av en båt på, men för tusan…

Nu är vi på Texel, en liten ö mellan Nordsjön och Waddenhavet. Här är blåsigt men vackert med dyner och hav. Dessutom har vårt hotell w-lan (!).

Idag ska vi åka till Den Haag, och sedan blir det Leusden och därefter Amsterdam. Vädret har varit växlande. Från 30 grader och sol till hällregn hela måndagen. Men nu är det fint igen! Ikväll blir det en uppföljare på International Caipirinha Night som vi hade på vår balkong för två år sedan. Ikväll är det C:s kompis Katrin som håller i trådarna. Det blir nog ganska soft…

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg