Jo, med senaste versionen av Apples operativsystem Tiger i burken måste jag nog säga “jaha”. En del lull-lull för ögat som egentligen inte fyller någon vidare funktion (som Dashboard). Däremot gillar jag sökfunktionen Spotlight, som också används i systemets “smarta mappar”. De senare verkar otroligt bra – du kan definiera innehållet i en mapp efter sökkriterier, som exempelvis “alla filer som slutar med .pdf som jag mailat till Pierre den senaste veckan”. I mappen läggs bara alias till de riktiga filerna. Mycket snyggt, nu ska jag bara komma på vad jag ska ha det till…
Systemet är i alla fall mycket stabilt och bra. Det tackar vi för.

Annars har jag köpt en sommarmobil. En med svartvit skärm, utan kamera eller andra finesser. Men den är SJUKT liten. Mys.

pana_a100.jpeg
Bild från The Phone House.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg