Såg precis på Rapport där en skivbolagsdirektör hävdade att de förlorade stora pengar på illegal nedladdning av musik. Om han har rätt har jag ingen aning om, men återigen: vad fanken är ert problem?

Jag köper gärna en platta elektroniskt. Säg, till exempel att jag skulle vilja handla den senaste plattan av Green Day. Det går inte från någon svensk sajt, åtminstone inte om jag vill ha den på min Ipod. På Cdon går den att ladda ned, men tyvärr bara i wma-format. Sorry, det formatet kan jag inte spela i min Ipod. Så det är ointressant.

Men vafan, ni som skivbolag förstår er väl på marknadsekonomi, eller är jag helt ute och cyklar? Så snälla skivbolag. Kan ni för i helvete låta mig köpa musiken på nätet? Och sluta grina om att ni förlorar stålar, era amatörer.

(Jo, jag är fortfarande mest sugen på Itunes music store. Men jag får väl flytta till Holland först.)

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg