Så, ljumskbråcksoperationen gick otroligt smidigt. Jag fick ett mycket bra beötande av personalen på Sabbatsbergs närsjukhus. Alla, från sköterskan i informationen till narkosläkaren, kirurgen och personalen på uppvaket var lugna, glada och berättade precis vad som hände och varför. Det var ingen stress och alla var mycket omtänksamma.

Nu har jag tagit en promenad till Apoteket och plockat ut en rejäl låda Alvedon forte och en ask Voltaren ifall det skulle börja göra väldigt ont. Just nu är jag överraskad över att det inte känns mer. Jag har tagit en bronto-Alvedon (pillrena är fysikt rätt stora, inte bara starkare dos), och jag känner inget obehag.

Dessutom blev jag sjukskriven i tre veckor. Jag kommer nog bryta mot den sjukskrivningen redan imorgon, om jag mår så här bra. Någon som förresten vet hur sjukskrivning fungerar i realiteten för en egen företagare?

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg