Jodå, igår hade vi faktiskt tur med vädret och kunde plåta redan från start. En jäkla massa bilder blev det, vilket leder till att vi faktiskt låg en smula före schemat. Det blev dock en riktigt trist dag för vår modell Jolanda. Hennes mor hade tydligen fått en hjärntumör och var illa däran, så hon fick åka hem i förtid nu imorse. I det fallet är det svårt att känna någon som helst betydelse med att fotografera kläder för en postorderkatalog. Efter att ha kramat om Jolanda fick vi dock fortsätta jobba. Hur svårt det än var i början.

Vi har fotograferat med vår andra modell Jaqueline (ett riktigt modellnamn, inte sant?), tagit ett dopp i Medelhavet och nu sitter Jocke och AD Elisabeth och väljer bilder. I förrgår passerade vi tiotusen exponeringar med Canon EOS 1D Mark II-kameran. Den har fungerat nästan klanderfritt – ett oförklarligt “Error type 01” dök upp i samband med byte av ack, men annars rasslar den på perfekt.

Nu ska jag handla lite käk på El Corte Ingles. Sen blir det mat.

marbella-2004-08-22-003.jpg

Vi kanske ska plåta på piren i Marbella. Ifall vi får tillstånd.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg