Sista veckan innan jag drar till Marbella. Massor med artiklar som ska lämnas, men det känns bra och jag jobbar hyfsat diciplinerat. På lördag sticker jag och fotoassar när Jocke ska plåta för Haléns. Tre veckor, mycket att göra, men vårt digitala flöde fungerar anmärkningsfritt, så det kommer bli bra.

Sedan blir det en vecka i Laurent st’aigouze med C, Eva och Stefan. Därefter hem, vara hemma i fyra dagar och sedan iväg till Marbella med Jocke igen, denna gång plåtning för Mary’s Collection. Hemma igen den 1 oktober. Summa hemma i Sverige i september: fyra dagar. Puh. Fast jag skulle hellre spenderat november i Spanien, om jag fått välja förstås.

Förhoppningsvis finns internetanslutning på hotellet, och då kommer jag uppdatera här regelbundet. Nu: jobba.

Dubai-2004-04-08-008.jpg
Jocke och Elisabeth under förra resan till Dubai.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg