Så, idag var jag och handlade delar till båten. Äntligen hittade jag rätt kilremmar hos Marinshopen där de även hade kvar en handvevad oljepump som jag ska pumpa upp den gamla oljan ur tråget med. Dessutom inhandlades en tång avsedd för att skala och klippa sladdar.

Jag ägnade en timme åt att byta remmarna och dessutom klippa bort de rostiga “sockerbitar” som hade fungerat som kopplingsdon i kölsvinet. Nu har jag satt dit kopplingar med lim i och krympplast utanpå, så nu är det tätt. Jag tror att det är lite bättre kopplat nu, för pumpen gick igång igen, trots att jag var övertygad om att batteriet var tomt…

Alltså: lite mindre el-läckage. Vi värmer alltså Mälaren en smula mindre med våra batterier. Skönt.

Batel-2004-05-22-001.jpg
Nix, inget vidare under vattenlinjen på en båt.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg