Fantastiskt med värme och sol! Att vi sedan spenderar den mesta tiden utomhus ståendes under en presenning är förstås lite tragiskt. Men vi får nog valuta för jobbet efter vi sjösatt båten. Idag ägnade jag ett par timmar åt att smörja in fårtalg i nåtarna på skrovet. Skitigt, men rätt bra att täta med. Nu har vi oljat däck och överbyggnad sju gånger, bara några till så ska vi börja fernissa.

Efter förrättat värv träffade jag Ã…sa, Johan och Olle för en fika på Lasse i parken. Johan hade varit ute på en cykeltur på sju mil (!) för att öva inför Vätternrundan. Trots det cyklade han till fiket. Strongt…
Ã…sa stack till Bergen ikväll för en kurs i säkerhet. Hon kommer ägna veckan åt att sätta fjutt på saker och sedan släcka dem. Låter skitkul i mina ögon, och hon verkade rätt uppåt över det också. Däremot verkar flera av hennes kollegor inte så vidare intresserade, en smula skrämmande med tanke på att de arbetar på en oljeborrplattform…

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg