Ytterligare ett par dagar har förflutit enligt den vanliga modellen. Upp hyfsat tidigt, frukost (åtminstone jag måste käka nånting), sedan iväg i bussen. Vår chaufför Mogander kör som en galning – ligger kvar extremt länge på växlarna, bromsar sent och bryr sig sällan om blinkers. Dessutom gillar han att byta fil ofta, för visst går det snabbare så. Puh, alla sitter spända när vi åker omkring i stan. Jag läste i Gulf Times att 897 människor satte livet till i trafiken i emiraten förra året. Förvånar mig inte ett smack.

Idag plåtade vi utanför museet i Bastake, till stort intresse för alla som arbetade i affärerna runt omkring. Tack och lov körde vi bara en timma, sedan var vi klara med alla kläder som vi har med oss i Dubai. Nu ska vi bara plåta alla “lägg”, det vill säga alla andra färger på kläderna vi redan plåtat. Ett tråkarbete där vi plåtar alla kläderna snyggt upplagda på en vit skiva . Det ska vi klara av kvickt imorgon, hade vi tänkt. Sedan är fredag ledigt. Skönt som tusan!


Vräkiga bilar finns det gott om. Bensinen är billigare än buteljerat vatten.


Vad katten är det vi dricker egentligen?


Kameltävlingar på tv. Såklart.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg