Idag började vi plåta utanför CNN-kontoret i Dubai Media City. Varmt och vindstilla, men när vi fick upp butterfly-skärmen började det förstås blåsa. Nå, det var inte värre än att två personer kunde hålla i den tre gånger tre meter stora skärmen.

Modeller var Signe och Mirjana, och när vi var klara kom ett sponsrat RC-team som skulle köra en uppvisning med radiostyrda båtar, helikoptrar och flygplan. Skoj!

Efter lunch på hotellet stack vi till en liten fiskeby strax norr om Burj al-arab, Dubais stolta jättehotell. Eller vad sägs om en höjd på cirka 320 meter? Innan plåtningen drog några fiskare upp dagens fångst: två stycken hajliknande fiskar på cirka 150 kilo stycket.

Nedan bilder på RC-snubbarna, Burj al-arab och fisken.
Imorgon blir det Dubai Creek och gamla stan. Nu: mat.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg