Inför Ecuadorresan lånade jag hem boken På jakt efter Inkaskatten, expedition Lleganatis. Boken i sig var trevlig, men jag fann också ett kuvert instucken i boken. I kuvertet låg flygbiljetter till Chile, tur och retur.

Då datumet på kvittot var den 26 september brydde jag mig inte närmare om biljetterna, men idag när jag städade skulle jag slänga dem. En reflex fick mig att kika på biljetterna. Hoppla, utresedatum var den 4 februari 2004.

Jag ringde upp Kilroy travels och de fick tag på tjejen som skulle åka, Ã…sa. Hon bad att få ringa mig, och efter några minuter gjorde hon så.

Ã…sa var på väg för att fira jul och hade kört genom Småland då Kilroy ringde. Det var hennes vännina och resesällskap som hade lånat boken, men Ã…sa hade ingen aning om att hennes biljett var försvunnen. Kanske hade hon stoppat ned kuvertet i någon väska där boken låg?

Nå, hon kommer och hämtar biljetterna i helgen då hon kommer hem.
Slutet gott, ho ho ho.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg