När jag kom till jobbet imorse satt alla och fikade! Imponerande, det brukar ju alltid vara någon som är stressad och måste jobba. Det visade sig att Frank som lånat labbet igår kväll råkat ta med sig nycklarna, och att vi alltså inte kom in till vårt kontor.
Andreas hade gjort det bästa av situationen och köpt lussebullar som vi glatt sköljde ned med kaffe. Tyvärr förstörde jag hans mys-stund när jag frågade om han inte bara kunde ta fram reservnycklarna.
“Va?! Ropade Johanna. Finns det extranycklar? Och det säger du NU? jag har ju skitbråttom!”

Jag fick inte mycket gjort, en sen kväll med att testa digitala sjökort tog liksom musten ur min dag. När jag sent omsider gick ut på lunch hällregnade det, inget som muntrar upp. Jag gick sedan och tog mig mer vatten över huvudet på . Sedan kändes det bättre.

Nu ska jag snart hjälpa en kompis i kläm. Mer om det senare.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg