Läste på Mymarkup.net att Peter Lindberg uppmanar svenska bloggare att förena sig. Han skriver “Det verkar finnas ett sug efter att den svenska bloggvärlden ska, på något sätt, överträffa eller åtminstone ge svenska massmedier en match. Så hur skulle det gå till?”

Han tar ett exempel med strålning från basstationer, och hur svårt det är att få reda på mer information från tillverkare, makthavare och institutioner.

Jag har skrivit en artikel till tidningen Mobil som berör det Peter skriver om. Kanske kan den infoga en till bit i pusslet. Den är mycket allmänt hållen, och jag har till exempel inte haft tid att prata med forskargruppen i Lund (Leif G. Salford, Arne E. Brun, Jacob L. Eberhardt, Lars Malmgren, och Bertil R. R. Persson) som varnat för skador på blod-hjärn-barriären. Jag är dock sugen på att utöka artikeln med fakta från dem, och flera.

Så, låt oss ge kvällspressen och fördumningen en match.

Ladda ned artikeln (PDF)

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg