Honda gör slag i saken och lanserar bränslecellsbilen FCX i USA nästa år. Om du till exempel skapar vätgasen med hjälp av el från vind- eller vattenkraft så snackar vi miljöbil galore, eller vad sägs om avgaserna som kommer från FCX endast innehåller vattenånga?

Tyvärr har Honda verkligen förstört designen jämfört med den läckra konceptbilen. Men det priset får man väl betala, antar jag. Apropå pris verkar det som om Honda väljer att bara låta kunderna leasa bilen för 400 dollar i månaden. Det låter smartare än att köpa den för, uppskattningsvis, en halv mijon eller nåt.

Go Honda! Äntligen lite initiativ i miljöbilsträsket. Bort med fokus från de tramsiga etanolbilarna!

Honda Fcx Clarity Bak330-1

En av de fulaste bakdelarna, men jag vill ändå ha bilen.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg