För ett bra tag sedan undrade jag om det fanns en bättre kalender till Iphone. Jag fick inga riktigt bra svar men provade Pocket Informant Lite som dök upp som rätt tidig träff när man sökte efter kalender på App store. Den var faktiskt bra, så pass att jag faktiskt la en knapp hundring på “pro”-versionen av Pocket Informant ganska nyligen. Jocke Jardenberg tipsade också (som kommentar till Fleecelabs utmärkta GTD-artikel) om Toodledoo, en att-göra-lista (eller GTD, om du hellre vill) som synkas finfint in till Pocket Informant tillsammans med Google Calendar.

Pocket Informant har en rejäl radda inställningar, en skön samlingsskärm för “i dag” , alla vyer man kan tänka sig och en utmärkt synk med Google och Toodledo. Testa Lite-versionen (Itunes-länk) om du vill testa något  med fler inställningar en Iphones inbyggda kalender.

Relaterade inlägg: