Vi har sedan ett tag tillbaka Ekolådan som levererar ekologiska grönsaker till dörren. Bekvämt och gott. Faktum är att vi bytte tillbaka till Ekolådan från Ã…rstiderna eftersom det kändes corny att äta danska ekologiska grönsaker istället för svenska likvärdiga då de finns tillgängliga.

Efter en kvick fråga på Twitter fick jag en intressant länk av Saltå Kvarn (som ju också finns på Twitter). Enligt Johan som skrivit inlägget har transporterna mindre roll än man kan tro. Trots att detta inte är någon absolut sanning så är det intressant. Närodlat ekologiskt är bäst, men i andra hand ska man, enligt blogginlägget, alltid välja ekologiskt.

Hur gör du?

eko_conversation


Twitter är snabbt och bra ibland. Kudos till @Saltakvarn som svarade på några minuter. Bilden är ett montage, jag har redigerat bort andra inlägg kom emellan.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg